16 april – Webinar Goed Werkgeverschap bij Kanker

16 april – Webinar Goed Werkgeverschap bij Kanker

Wat betekent Goed Werkgeverschap en wat betekent het als de werkgever wordt geconfronteerd met een werknemer die de diagnose kanker heeft gekregen?

Welke rol kun je als werkgever hierin hebben? Wat kun je als werkgever doen om je medewerker zo goed mogelijk te begeleiden in werkhervatting? Kenmerkend voor re-integratie bij kanker is het relatief onvoorspelbare verloop. Welke (late) gevolgen van de ziekte en de behandelingen kunnen van invloed zijn op het werk? Al deze aspecten komen aan de orde tijdens de Webinar “Goed Werkgeverschap bij kanker”.

 

Wilt u meer weten over een succesvolle re-integratiebegeleiding bij kanker? Op 16 april organiseert Huis aan het Water van 10.00 tot 11.00 uur een webinar voor werkgevers en professionals op het gebied van arbeid, kanker en arbeidsongeschiktheid met als thema “Goed Werkgeverschap bij kanker”.

We hebben een aantal interessante sprekers uitgenodigd om onder leiding van Huub van Zwieten, CEO van Talent First B.V., in gesprek te gaan over hun expertise. Deze sprekers zijn Frits Stam (Bedrijfsarts Consulent Oncologie), Michiel Greidanus (onderzoeker naar Goed Werkgeverschap), Machteld de Bont (Care in Company), Karel Bootsman (arbeidsdeskundige), Keje Molenaar (jurist arbeidsrecht en mediator) en Ingrid Boelhouwer (onderzoekster naar de late gevolgen van kanker op het werk).

De webinar is live, via de chat kunt u vragen stellen aan de sprekers. Deelname aan de webinar is in principe gratis. Huis aan het Water is een oncologisch (na)zorgcentrum zonder winstoogmerk en vrijwel volledig afhankelijk van sponsoring en donaties. Bij uw inschrijving voor het webinar kunt u ervoor kiezen om ons te steunen met een donatie.  

                                                                                                                                                                       Bent u geïnteresseerd? Schrijft u zich dan hier in

 

Dit webinar wordt mede mogelijk gemaakt door: