Wat kan Huis aan het Water voor u betekenen

Huis aan het Water is er voor iedereen die met de diagnose kanker te maken heeft en daarbij informatie, advies, steun of professionele hulp kan gebruiken om een zo goed mogelijke kwaliteit van leven te behouden of opnieuw op te bouwen.

Leest u hieronder eens rustig door om te zien wat Huis aan het Water voor u zou kunnen betekenen. U kunt een afspraak maken zodat wij samen met u uw persoonlijke wensen en mogelijkheden voor hulp en of ondersteuning kunnen doornemen. Ook kunt u gewoon langskomen voor een kopje koffie.

 

HUIS AAN HET WATER DIGITAAL

Onco Appstore van kanker.nl

Betrouwbare apps kunnen veel steun bieden bij de keuze voor een behandeling of kunnen helpen om weer gezonder en fitter te worden na de diagnose en behandeling van een kankersoort. Zeker ook in corona tijd kunnen apps een goede aanvulling of alternatief zijn op het aanbod van Huis aan het Water. In de Onco Appstore van kanker.nl staan de belangrijkste tools en apps voor mensen met kanker bij elkaar. De apps zijn onder andere getoetst op gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en privacy.

 

“We hebben onze koudwatervrees overwonnen en zijn gaan koffiedrinken.

Ik voelde me meteen op mijn plek.”

Infotheek

In het Huis aan het Water is een kleine bibliotheek aanwezig met boeken over kanker en alles wat daar omheen speelt. Komt u hier gerust een kijkje nemen. Boeken worden ook uitgeleend.
Daarnaast beschikken wij over een uitgebreide selectie folders en brochures over kanker en gespecialiseerde kankerverenigingen

Inloophuis een gastvrije plek

Altijd welkom in ons inloophuis

Het Huis is een gastvrije plek voor mensen met kanker en hun naasten. U kunt er terecht voor een praatje, een luisterend oor, een kop koffie, informatie, advies en contacten en activiteiten met lotgenoten. Of gewoon om te genieten van het mooie uitzicht. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, soort kanker, behandelfase of ziektestadium. Het is een plek waar u even niet met ziekte bezig hoeft te zijn, uw zinnen kunt verzetten en het hoofd vrij kunt maken tijdens een creatieve activiteit.


 

OPENINGSTIJDEN HUIS AAN HET WATER

Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:00 uur

 

 

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

 

Mede mogelijk gemaakt door: