De kunst van het leven met en na kanker – 17 oktober

Kanker krijgen doet veel met je. Fysiek. Maar ook mentaal. Het verandert je perspectief op het leven, op je toekomst. Het roept vragen op, levensvragen over je eigen bestaan en het leven in het algemeen. Het antwoord op deze vragen heb je niet zo maar gevonden. Dat vraagt veel van je. Daar heb je tijd voor nodig.


Onze gastspreker, Inge Hidding, heeft jarenlange ervaring met coaching en begeleiding rondom het omgaan met kanker. Inge is de oprichter en directeur van de Academie Coaching rondom kanker (Academie CRK) en auteur van het boek Coaching bij kanker.


Aan de hand van persoonlijke verhalen van de deelnemers zal Inge tijdens deze bijeenkomst een aantal instrumenten aanreiken. Met deze instrumenten krijg jij stapsgewijs inzicht in de meest gestelde vragen over vermoeidheid, angst, zelfbeeld, relaties, zingeving en werk.
Inge neemt je mee in “de filosofie van de levenskunst”. Levenskunst is het verwerven van een persoonlijke levenshouding door na te denken over waar jij op dit moment in het leven staat en hoe jij je wensen en je mogelijkheden daarop af kan stemmen. Vanuit het verlangen naar groei, stabiliteit en rust kan de zoektocht naar het leven vanuit een veranderd perspectief ontstaan.


Leven na kanker gaat over opnieuw leren leven. Hoe doe jij dat? Welke rol kan levenskunst in jouw leven spelen? Hoe maak jij je de kunst van het leven met en na kanker eigen?

Wil je antwoord op al deze vragen? Kom naar deze themabijeenkomst op 17 oktober – aanvang 19.00 uur – einde ca. 21.00 uur – toegang gratis

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.