Boek Fit4Life

Boek Fit4Life


Stefan van Rooijen is gepromoveerd op de introductie van een wereldwijd programma om patiënten fit te krijgen voor hun operatie. Met het boek Fit4life hoopt Stefan van Rooijen de vele kennis beschikbaar te maken rondom gezondheid, leefstijl en fit worden. Hij heeft samengewerkt met artsen en wetenschappers met als doel mensen fit te krijgen in vier weken. Ze laten zien dat gezondheid eigenlijk vrij gewoon is en geen hype, dieet of lifestyle.
De boeken zijn te koop bij Huis aan het Water en te bestellen via het Nationaal Fonds tegen Kanker. Het boek is € 25 en de opbrengst komt geheel ten goede aan Huis aan het Water. Het bedrag kun je over maken naar NL92 INGB 0000207205 t.n.v. Nationaal Fonds Tegen Kanker onder vermelding van: code HWF4L
De code is heel belangrijk anders want daarmee gaat de opbrengst naar Huis aan het Water.

 

 

 

Een recensie van Cees Hilgersom op Fit4Life

Het boek geeft in heldere, haalbare stappen hoe je je gezondheid kunt verbeteren op het gebied van je gedrag, beweging, voeding en gebruik van genotmiddelen, zoals roken, alcohol, drugs, etc. en is geschreven in een fijne schrijfstijl. 

Ook geeft het boek aan hoe je zelf invloed hebt op slaap, stress, en je kwaliteit van leven. Met bijdragen van bekende experts op velerlei gebied is dit hèt doktersrecept om in 4 weken fit te worden en dat ook te blijven. Je neemt zelf de regie!