Themabijeenkomst Kanker en Smaak, 14 februari

Themabijeenkomst Kanker en Smaak, 14 februari

Door kanker of de behandeling van kanker kan het zijn dat je smaak geheel of gedeeltelijk verdwenen is. Het kan ook dat je je smaak anders ervaart, bijvoorbeeld dat je een sterke metaalsmaak of bittere smaak hebt. De smaakverandering kan veroorzaakt worden door de ziekte of door de behandeling. In deze themabijeenkomst vertelt chefkok Cees Neefjes hoe je met smaakverandering kunt omgaan. Daarnaast doen we smaaktestjes waardoor je zicht krijgt op je persoonlijke smaak. Ook zijn er tips en adviezen over hoe om te gaan met smaakverandering. We sluiten af met een lichte lunch, zodat je je smaakpapillen kunt testen met alle aanwezige producten.

“Sinds mijn behandelingen smaakt mijn eten niet meer”

Alles op een rijtje: 
Datum: 14 februari 2026
Tijd: 10.30 tot 12.30 uur
Locatie: Huis aan het Water, Hoogedijk 7A in Katwoude
Aanmelden: via aanmelden@stichtinghuisaanhetwater.nl