4 februari 2021 – Zaanstreek Waterland Draait Door

4 februari 2021 – Zaanstreek Waterland Draait Door

 

Op Wereldkankerdag 4 februari 2021 verzorgen we vanuit het regionale project “Niemand meer in de kou”  een livestream uitzending over de formele en informele zorg en ondersteuning in de regio Zaanstreek Waterland als je getroffen bent door kanker (in corona tijd).

Huis aan het Water werkt hierin samen met diverse partners zoals Zaans Medisch Centrum, Dijklander Ziekenhuis, Evean, VPTZ, etc.)

Professionals uit diverse organisaties (thuiszorg, hospice, huisartsenpraktijk, fysiotherapie, gemeente, welzijnsorganisaties, inloophuizen, maatschappelijk werk etc.) vertellen aan tafel wat ze kunnen betekenen voor mensen die getroffen zijn door kanker, ook in Corona tijd. Tevens komen patiënten, naasten en nabestaanden aan het woord. Ter afwisseling zijn er muzikale intermezzo’s en korte informatieve video’s. Het wordt een gevarieerd en informatief programma waar de geïnteresseerde kijker van zal genieten. 

Deze uitzending, van 19.30 tot 21.00 uur, is landelijk te bekijken via de gangbare social media kanalen en wordt opgenomen op de E-sport campus van H20 in Purmerend.

Videomateriaal van deze uitzending zal gebruikt worden op de website www.wegwijzerbijkanker.nl welke in de regio een baken zal vormen voor kankerpatiënten, hun naasten, zorgverleners en ondersteuners in de regio.