De Navertellers is een opbeurend en onderhoudend programma van zes ervaringsdeskundigen die hun doodservaring kunnen na-vertellen. Uit de eerste hand!

Neobassist Rob Boonzajer, acteur Toon Agterberg, cabaretier en muzikant Eddie B. Wahr, pianist Paul Prenen, multitalent Kees van der Vooren en accordeonist Terts Brinkhoff (www.firmatraktor.com) hebben elkaar gevonden als ervaren hemelpoort bestormers. Doodgaan kan iedereen, maar na je dood terugkeren op aarde en daarover een stampend leuk muziekprogramma maken – dan moet je een Naverteller zijn. Meer informatie is te vinden op www.navertellers.nl

Na vijftig jaar hebben zij elkaar in deze unieke combinatie gevonden. Ze kennen stuk voor stuk Magere Hein, uit de eerste hand. Ze hebben hem overwonnen, ze zijn van hem gaan houden, en ze hebben er een prettig anekdotische omgang met de dood aan overgehouden.

U mag daarvan gul meeprofiteren. Zing mee of maak een dansje – het kan allemaal. Dansmeester Toon staat voor u klaar.

Speciaal voor ons treden de navertellers op in Huis aan het Water op 11 november om 17:00 uur en om 20:15. Per voorstelling zijn er 35 kaarten beschikbaar. Dus bestel snel, want op is op! Hieronder kunt u uw bestelling doorgeven.