Zingen aan het Water

Zingen aan het Water

Zingen ontspant, geeft energie en maakt vrolijk. Zingen zorgt ook voor ontlading en laat de adem weer stromen. Het brengt harmonie en geeft emoties de ruimte. Daarnaast is het gewoon heerlijk om te doen. Het maakt niet uit of je goed bent of niet, elke stem en inbreng is mooi en goed genoeg. In alle vrijheid ontdek je je eigen stem.

De koorleden hebben allemaal, direct of indirect, met kanker te maken. Door samen te zingen kan je even alles vergeten. We zingen diverse stijlen zoals Pop, Evergreens, Jazz, Soul, Nederlandstalig, Wereldmuziek. Onder leiding van zang coach Elly Machtel gaat alle aandacht anderhalf uur lang uit naar het zingen, het plezier in het zingen en de saamhorigheid.

Vanaf 10.00 uur staat koffie en thee klaar. Van 10.30 uur tot 12.00 uur zingen we, na een korte opwarming, diverse nummers, waarna we de morgen afsluiten met een heerlijke kop soep. Ons koor is aangesloten bij het landelijk netwerk van 34 koren Zingen voor je leven dat is ondergebracht onder Stichting Kanker in Beeld. Jaarlijks wordt er een regionale koren dag georganiseerd, waarin er samen wordt gezongen met diverse koren uit de regio aangesloten bij het landelijk netwerk.

We zingen niet elke week, kijk voor de actuele data op onze activiteiten agenda, deze vind je onder het kopje agenda op deze website.

 
Datum: 16 juli
Tijd: 10:30 – 12:00 uur, inloop vanaf 10:00 uur
Kosten: € 6,- per keer.
 
Aanmelden: Aanmelden voor het Zingen aan het Water kan via onderstaand formulier:
 

Inschrijfformulier Zingen aan het Water

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Telefoonnummer invoeren
Datum:
Ik meld mij aan voor: