Als ondernemer heb je bewust gekozen voor zelfstandigheid. Je staat voor je vak, je hebt een eigen aanpak en je bent er voor de klant. Uiteindelijk wil je dat jouw bedrijf succesvol is. Maar wat als je wordt geconfronteerd met de diagnose kanker. Dan ontvang je geen inkomen als je (tijdelijk) niet kunt werken. Je valt immers niet automatisch onder de verzekering van een werkgever. Wel kun je ervoor kiezen om het inkomen bij arbeidsongeschiktheid te verzekeren. Want als je niets regelt, ga je bij ziekte of arbeidsongeschiktheid flink op inkomen achteruit. Het is daarom verstandig om in een vroeg stadium na te denken over je herstel en re-integratie. Om dit te realiseren, is het zaak om de juiste keuzes te maken. Onze gespecialiseerde en gecertificeerde consulenten kunnen jou hierbij ondersteunen en begeleiden. Zij hebben veel ervaring met re-integratie van zelfstandig ondernemers.

Wat kan Huis aan het Water u bieden?
Huis aan het Water biedt al meer dan 3 jaar informatie, advies en begeleiding bij herstel en re-integratie. Bij ons staat maatwerk centraal. Het revalidatie- en re-integratie programma stemmen wij af op jouw persoonlijke situatie, behoeften en wensen. Wij kijken niet alleen naar jouw beperkingen, maar vooral naar wat je nog wel kunt. Er is vaak nog veel mogelijk.

Terwijl jij je focust op de zorg voor de zaak, helpen wij jou bij de communicatie naar jouw klanten en opdrachtgevers. We onderzoeken welk fysieke en mentale ondersteuning jij nodig hebt en kijken wat jouw kansen zijn. We geven helder advies over hoe jij kunt omgaan met de gevolgen van de ziekte en de behandeling(en), zoals vermoeidheid, concentratieproblemen en wisselende werkvermogen. Met als doel dat je zo snel als mogelijk weer (gedeeltelijk) aan het werk kunt gaan, inkomen genereert en de kosten zo laag mogelijk houdt.

Contact

Bel voor informatie en advies ons algemene nummer 0299-742790 of kijk op https://www.stichtinghuisaanhetwater.nl/contact/

 

“Het is zó fijn om een aanspreekpunt te hebben die uit eigen ervaring weet hoe kanker je leven beïnvloedt.”