Informatie en Advies gesprekken

Krijgt u te maken met kanker dan heeft u behoefte aan informatie.  Daarnaast ook een aantal praktische zaken waar u mee te maken krijgt. Bij Huis aan het Water hebben wij professionele vrijwilligers die u hierbij kunnen ondersteunen.

 

 

 

Financieel adviesgesprek

Kanker kan maken dat uw inkomsten minder worden. Hoe kunt u daarmee omgaan? In de palliatieve fase kunnen vragen ontstaan zoals: Wat gebeurt er bij overlijden met mijn hypotheek, mijn lijfrentepolissen, mijn pensioen? Hoe laat ik mijn nabestaanden achter? Wat laat ik na aan wie? Kan ik nu al iets regelen of zal ik wachten tot later?

Marian Tol, vrijwilligster bij het Huis aan het Water, is financieel planner en kan u met deze vragen helpen. Van bank-, verzekering-, belasting, – hypotheek-, lijfrentepensioen-, werkgevers- en gemeentezaken tot het UWV. Samen met u komt zij tot de meest gunstige oplossing voor u, zowel fiscaal als juridisch gezien.

Wanneer: Op Afspraak
Kosten: geen
Begeleiding: Marian Tol

 

“Ik wil graag mijn grenzen beter leren aangeven”

 

 

 

Bibliotheek en infotheek

In het Huis aan het Water is een kleine bibliotheek aanwezig met boeken over kanker en alles wat daar omheen speelt. Komt u hier gerust een kijkje nemen. Boeken worden ook uitgeleend.
Daarnaast beschikt Huis aan het Water over een uitgebreide selectie folders en brochures over kanker en gespecialiseerde kankerverenigingen.

Symposia / Themabijeenkomsten

Huis aan het Water organiseert regelmatig evenementen over onderwerpen die te maken hebben met kanker. Houdt u hiervoor onze website in de gaten of meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Als u wilt deel nemen aan één van onze activiteiten of meer informatie wilt hebben, kunt u met ons bellen op  0299-742790 of mailen naar info@stichtinghuisaanhetwater.nl

 

OPENINGSTIJDEN HUIS AAN HET WATER

Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:00 uur

 

 

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief 

 

 

 

Mede mogelijk gemaakt door: