Vacatures

Wij hechten grote waarde aan de bijdrage die vrijwilligers leveren. Zij zorgen  ervoor  dat de gasten zich welkom voelen en dat de organisatie draait.

Wij zijn dan ook op zoek naar enthousiaste mensen, die weten hoe het is om met kanker te leven en welke invloed dat heeft op familie en vrienden. Naar mensen die goed kunnen luisteren en samenwerken. Naar mensen die betrokken, zelfstandig, flexibel en initiatiefrijk zijn.

Wij bieden een gastvrije omgeving op een mooie locatie met een enthousiast team, een warme en collegiale sfeer, en een vrijwilligersovereenkomst. Aan alle vrijwilligers wordt een basistraining aangeboden.

Huis aan het Water heeft de volgende vacatures voor vrijwilligers

Je enthousiasme, flexibiliteit, stressbestendigheid en creativiteit is gewenst voor al deze vacatures.
Voor meer informatie over het vrijwilligerswerk klik je op de betreffende vacature hierboven.