Vrijwilligers vacature vaktherapeut beeldend

Huis aan het Water is op zoek naar een vaktherapeut beeldend voor het Inloopatelier in Katwoude( 15  minuten vanaf Amsterdam)

In het Huis aan het Water komen mensen met kanker en hun naasten. Een heerlijke plek aan de Gouwzee om op adem te kunnen komen, steun te krijgen en het leven weer op te pakken, zo goed als het kan. Een plek waar de bijzondere samenhang tussen bezoekers, vrijwilligers en professionals veiligheid waarborgt. Ons uitgangspunt hierbij is: Ook als je ziek bent dient het bestaan te gaan om de waardigheid en schoonheid van het leven.

Het is cruciaal een omgeving te creëren die je helpt niet overmand te worden door angst en onzekerheid. Waar het ervaren van een toekomstperspectief aandacht krijgt, ook al is die toekomst beperkt of veranderd. Waar het kan gaan om vragen naar nieuwe zingeving en waar gemotiveerd wordt om de eigen regie in handen te houden. Waar aan de toekomst wordt gewerkt en de fysieke en psychologische conditie zo goed mogelijk wordt bevorderd. Waar het gevoel “verbonden te zijn’ als een groot belang wordt gezien.

Wij zoeken naar

• een gemotiveerde, enthousiaste vaktherapeut beeldend met een afgeronde HBO-opleiding creatieve therapie of kunstzinnige therapie;
  • iemand die ervaring, kennis en affiniteit heeft met het werken met mensen met kanker en hun naasten.
  • Iemand met kennis en inzicht in groepsdynamische processen
  • Iemand die in staat is vakkennis over te brengen op verschillende niveaus.
  • Iemand die flexibel, zelfstandig, ondernemend en collegiaal is
  • Een warme, creatieve, inspirerende en empathische persoonlijkheid

Heb je vier uur per week de tijd om samen met een collega vaktherapeut in het inloopatelier met diverse creatieve werkvormen aan de slag te gaan en onze gasten, mensen die met kanker te maken hebben, helpen veerkracht te ontwikkelen om met hun situatie te leren omgaan?

Dan maken wij graag een afspraak met je om nader kennis te maken!

In Huis aan het Water krijg je de ruimte om jouw kwaliteiten verder te ontwikkelen. Je kunt rekenen op een afwisselende, zelfstandige functie en een prettige werksfeer.

We bieden een fijne werkplek met een fenomenaal uitzicht.  In de zomer kan je het atelier naar onze prachtige tuin verplaatsen en van daaruit werken.

Verder bieden wij

• Reiskosten vergoeding
  • Deskundigheidsbevordering
  • Een fijne werkomgeving met gemotiveerde collega’s, professionals en vrijwilligers

Heb je belangstelling? Stuur dan je CV naar: info@stichtinghuisaanhetwater.nl . Wij nemen dan contact met je op voor een oriënterend gesprek.U kunt u reactie sturen tot 1 juli 2019.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.