Donatie formulier

• Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Stichting MOC Huis aan het Water om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank en uw bank doorlopend een bedrag van uw rekening af te laten schrijven overeenkomstig de machtiging die u hieronder afgeeft. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.
  • .
  • Als u heeft aangegeven maandelijks een bedrag te doneren wordt het bedrag in de eerste week van de nieuwe maand van uw rekening afgeschreven
  • Als u heeft aangegeven jaarlijks te willen doneren wordt het bedrag in de eerste week van de volgende maand van uw rekening afgeschreven, en daarna jaarlijks in de eerste week van deze zelfde maand
  • .