22 juni Challenge4Life-Obstacle Run

Op 22 juni organiseert Huis aan het het Water op het surfstrand van het Hemmeland in Monnickendam een hindernissponsorloop: Challenge4Life – Obstacle Run.
Op een parcours van 2,5 km gaan deelnemers 14 obstakels aan als symbool voor het obstakel kanker, want je leven staat plotsklaps op zijn kop als je te horen krijgt dat je kanker hebt.

Iedereen is welkom: jong en oud. Deelname kan als school, vereniging, familie, vrienden of gewoon als individu. De dag wordt opgedragen aan mensen met kanker en hun naasten.

Dit evenement wordt mogelijk met de hulp en bijdragen van vele vrijwilligers en bedrijven die zich inzetten voor Huis aan het Water. Het ingezamelde sponsorgeld wordt gebruikt om iedereen uit de regio Waterland die te maken heeft met kanker op te vangen en te begeleiden zodat men weer de regie over het eigen leven krijgt.

Meedoen? Ga dan naar www.challenge4life.nl

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.