Jong, vrouw en je hebt kanker – Themabijeenkomst Werk en Kanker – 7 oktober

 

7 Oktober  – Aanvang 19.00 – Einde 21.00 uur – Huis aan het Water, Hoogedijk 7A/B in Katwoude

Als je jong bent en vrouw en je krijgt te horen dat je kanker hebt dan staat plotseling de wereld op zijn kop en zijn er heel veel hele normale vragen in een abnormale situatie. er kunnen vragen zijn over opleiding, werk, voeding, sport, zelfstandigheid, relaties, vruchtbaarheid en seksualiteit.
Inloophuis Wij | Allemaal en Huis aan het Water bieden op de eerste maandag van de maand een thema avond voor jonge vrouwen die kanker hebben of hebben gehad.

Op 7 oktober is er de thema-avond Werk en kanker. Als je de diagnose kanker krijgt, is werk waarschijnlijk niet het eerste waaraan je denkt. Toch kan het een belangrijke rol spelen tijdens en na je behandeling. Aan het werk blijven of re-integratie kan goed zijn voor jouw welbevinden en herstel. Maar het is gemakkelijker gezegd dan gedaan.


Tijdens deze bijeenkomst geven wij een antwoord op vragen als: Kan ik gewoon doorwerken? Wat betekent dat voor mijn re-integratietraject? Wat zijn mijn rechten en plichten? Mag mijn werkgever mij ontslaan? En wat betekent het voor mijn inkomen?

De avond wordt begeleid door Manuela Hoogstraaten, arbeids- en organisatiepsycholoog en Register Casemanager.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.