ANBI status

Een Algemeen Nut Beogende Instelling, afgekort ANBI, is een instelling die op een of andere manier bijdraagt aan het algemeen nut. Denk hierbij aan: charitatieve, welzijn, culturele of wetenschappelijke instellingen.
Een ANBI moet gevestigd zijn in de EU, de (voormalige) Nederlandse Antillen of Aruba. De belastingdienst bepaalt of een instelling voldoet aan de criteria om het predicaat ANBI te krijgen.

Stichting MOC Huis aan het Water heeft de ANBI status. Daardoor zijn uw giften aan de stichting aftrekbaar van de belasting. Voor informatie over belastingvoordelen klik naar info particulieren of info bedrijven.
Als u meer informatie wilt hebben over onze Stichting vindt u onderstaand de volgende documenten:

Hier vindt u de samenstelling van ons bestuur en de doelstelling van de stichting.
Het fiscaal nummer van de Stichting is 850943619.Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons via het contactformulier.
Langskomen: zie de openingstijden

Reacties uitgeschakeld voor ANBI status