Artikel in het tijdschrift ‘Doorgang’

Journalimagazine-doorgangste Marie Louise Bruère van het magazine ‘Doorgang’, van patiëntenvereniging kanker spijsverteringskanaal, bezocht op maandag 28 november  Huis aan het Water en was erg onder de indruk. De patiëntenvereniging is een kleine vereniging met zo’n 280 leden.

Marie Louise vindt het belangrijk dat mensen weten dat inloophuizen en psychosociale centra bestaan. We hebben haar uitgelegd wat Huis aan het Water kan betekenen voor mensen met kanker en zij heeft vervolgens een aantal foto’s gemaakt.

Met haar artikel over Huis aan het Water hoopt zij meer bekendheid te geven aan de diverse mogelijkheden van zorg en ondersteuning, die naast en na de behandelingen in het ziekenhuis, mensen kunnen helpen de draad van het leven weer op te pakken.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.